Monday 11 June 2012

Küresel Ruh Sağlığı ve Geleneksel Şifacılar

küresel ruh sağlığı en tüm sağlık alanları göz ardı olduğuna inanmak zor. Ben Dr Ruston katılıyorum "Gerçekte, küresel ruh sağlığı tüm sağlık alanlarında en küreseldir."
Ben küresel ruh sağlığı en tüm sağlık alanları göz ardı neden nedenlerden biri, başta aşılmaz hem ulusal hem de damgalanma miktarı (ABD) ve küresel nedeniyle hissediyorum!
Biyolojik bir beyin hastalığı;; Bu ruh sağlığı bir beyin hastalığı olduğu için gerçekten üzücü nörobiyolojik bir beyin hastalığıdır ve bu tür diyabet, kanser, MS, vb gibi yüksek kabul edilen kronik hastalıklara göre daha farklı değil
Ruh sağlığı, yeni bir hastalık değil! Ruh sağlığı beyin hastalıkları yeryüzünde insan tüm zamanını boyunca tüm insanlığın muzdarip var. Ve sosyal stigma; Ancak biz kırmaya ve bu bilinç eksikliği, kabul, bilgi, eğitim, destek, sempati, empati gibi ruh sağlığı basit engelleri yıkmak mümkün değil gibi görünüyor!
Ben, biz kırmaya ve toplumsal damgalanma bariyer aşağı getirebilir eğer, biz hiç gezegenimizin bütününde var olan "eski" ruh sağlığı beyin hastalıkları birine kabul, farkındalık, empati, sempati, eğitim, destek ve savunuculuk getirebilir hissediyorum global!
"Sosyal stigma bir toplumun diğer üyelerinden ayırt özellikleri gerekçesiyle bir kişi, birlikte şiddetli ret veya memnuniyetsizlik."Yassiri Dr dedi .. "Bu ekonomik ve kültürel olacağını, ruh sağlığı hizmetleri bakarak, çalışmaların organize girişimleri vardır," diyor. "Ortada çok şey vardır. Ama yıllar alacaktır." Birisi anılar, kabuslar, sinirler varsa, yardım için dönmek için hiçbir yer olmazdı .. "Yusuf," Dr Basra.On Perşembe, Birleşik Krallık veterans.Friday için BBC News görüşmeler 12 Ağustos 2005, yanıtları depresyon tarama kriterlerini karşıladı konularda, yaygın anksiyete veya TSSB 16:55 GMT 17:55 UKProportion oldu Afganistan (yüzde 11,2) sonrası servis veya Irak (yüzde 9.3) için dağıtım daha önce Irak (15,6-17,1 oranında) görev sonrası anlamlı derecede yüksek, en büyük farkı TSSB oranı oldu. Olan tepkiler ruhsal bozukluklar için pozitif olanlardan, sadece 23 ila 40 oranında ruh sağlığı aradı. Olan cevaplardı pozitif ruh sağlığı sorunları olan cevaplar mümkün damgalama ve ruh sağlığı arayan diğer engellerin endişeyi bildirmek için negatifti daha iki kat daha fazladır Bu bir Müslüman care.As, özellikle bunun ihtiyacı olanlar için, herkese yardım etmeye çalışıyoruz . Paylaşım bilgi Bölüm, biz (tüm karşı nazik olmak, herhangi bir önyargı veya renk olmadan) yapmak için bize sormaya Peygamberimiz gibi, birbirimize değer. Size çalıştığınız anlamak değilseniz Müslüman toplumla kurmaya çalışın size yardımcı olur. Yahya bin Mu'adh el-Razi ALTINDA, şeytan, iş ve çalışma ve çeşitli işlerle meşgul insanlar değil. Insanlar göremiyorum Aslında, şeytan her zaman insanlar görüyorum. İnsanlar genelde dikkatsiz ve şeytanın tuzağına unutur, ama insanlar unutmadı.İmam Gazali şöyle, şeytanın saldırılarına karşı birlikte mücadele üç yolu açıklamak için öne sürülen:
 
# Çalışma arsa taktik veya şeytanın stratejileri.# Dyavola.Predpolozhim önerileri ile dikkat ya da tedavi ödeyerek bu kışkırtma ve bir köpek havlaması gibi şeytan çığlığı. Değil Köpeklerin gittikçe şiddetlenerek ve şiddetli havlamasını, onlar dikkat ve geri bildirim almak, ama biz bunu görmezden zaman havlayan durdurmak için çok daha hızlı olduğunda.
 
# Dil ve kalp her zaman Tanrı'nın söz edilir.Taktik ve şeytanın sinsi öğrenmek için, anlamak ve şüphe farklılıklar, bir ilham, bir iç ses tanımlamak, ve olayın insan doğasının tutkularını aramanız gerekir.
Şeytanın taktikleri ve kurnazlık öğrenmek için, anlamak ve kuşku, ilham, iç ses ve çağrı olayın insan doğasının tutkularını farklılıkları tanımlamak gerekir. Doubt insanlar ve kalp kalan kalbine şeytan tarafından atılan okların olduğunu. Şüphe de vicdan fısıldar veya insan aklının kapısı (işlerini yapıyor nasıl bakın) kontrol edebileceksiniz. Vicdan Whisper da fikri tarafından etkilenmiş olabilir. Evils çağırır şüpheci iç ses, şeytan gelir ise İlham iyi denir daha spesifik yolu bir zihin, melek aracılığıyla Tanrı geliyor. Bazen yem olarak tuzağı insanlara iyiliği için başkalarını çağıran, kurnazlık dolu şüpheliyim. Örneğin, insan etkisi sünnet şeytana tapınma ritüelleri yapmak ve zorunlu bırakarak.

3 comments:

  1. Gazali göre, kuşkusuz geçen kötü people.But Tanrı ya da insanları iyi yapmak için arama melekler (Allah'ın izniyle) düşünce denir şeytan gelir. Taktik ve şeytanın aldatma öğrenmek için, anlamak ve bir şüphe, bir ilham, bir iç ses ve insan doğasının doğaya meydan okuma arzusu arasındaki fark tanımlamanız gerekir.
    Aldatma laktullah tespit etmek için iki yol vardır;
    1 - fısıldayan
    2 - katılımı, özellikle de olur, pek çok okuma Kur'an ayetlerinin,
    Mü'minun Suresi: 98 Kehf: 102.
    3-Konsantre ve gözlerinizi ve tawajjuh / Allah'a konsantreleri kapalı .. Eğer radyasyon resim bakmak için her iki gözde bir parmak bastığınız zaman.
    Söylerken ışık odaklanın. İnşaAllah, onun rızası ile, bu tıp yöntemi Tanrı'nın büyüklüğünü göreceksiniz. Tanrı, otorite olma gücü olmadığını kesinlikle eminim .. Allah'tan başka, esirgeyendir ..


    Ve cin araya girerse,
    1 - bamteli tıklayın veya kesilir, ve yukarıdaki gibi bu adımları yineleyin


    Nasıl çalışır:


    Tanımı Whispering Dr Don R. Justesen "Mikrodalgalar ve Davranış" yayınlanan Head-ayrıca mikrodalga işitme etkisi veya Frey etkisi olarak bilinen mikrodalga işitsel etkisi, modüle / darbeli mikrodalga frekanslarında uyarılan sesli tıklama oluşur. Hit herhangi bir elektronik cihaz için ihtiyaç olmadan, insan zihin tarafından direkt olarak oluşturulur. Bu etki daha düşük güç yoğunluğunda koklea etrafında insan kulağının parçalarının ısıl genleşme nedeniyle ortaya çıkar. Dalgaboyu uzayda propogated sinyal ışık bitişik döngüleri özdeş nokta arasındaki mesafedir. Bu sinyal, görüntülerin bazı götürecek bir görüntü radiation.The boya olduğu ortaya çıktı .. (Gerçek görüntü önce bir önizleme resmi için bakınız Ek). Bu betik (görüntüleri), biz ultrason üretimi öğrenebilirler çeşitli alanlarda kullanılır, kural olarak, orta nüfuz ve yansıma imza ölçmek veya odaklanmış enerji sağlarlar. Yansıması imza orta iç yapısı hakkında bilgi ortaya çıkarabilir. Onların büyüklüğü, yapısı ve gerçek herhangi bir patolojik değişiklikleri yakalamak, kas, tendon ve birçok iç organ incelemeleri için kullanılan bir ultrason tabanlı diagnostik tıbbi görüntüleme tekniği daha benzer olan, (tawajjuh / odaklama) kapatmanız gerekir yüzden time.The taktik ve şeytanın aldatma:
    Şeytan manipülatör ve şantajcı, başkalarının düşüncelerini okuma ve amaçlarına sırlarını kullanarak kendi hedefleri için çaba her zaman bir kişi (iman değil) zayıflatmak için olayları manipüle edilir. Şeytan God.They 'yeniden onlarla rahat yapacak getiren intikam gibi. Bazı filmlerin çekim yapmak ya da onun doğum gününü kutlamak için gidiyoruz demek, Allah'a tam teslim. Şey, aslında bir aptal gibi bakıyorsun, eğlendiği. İki komutan döndü ve Decepticons liderlik için birbirleriyle kıyasıya mücadele olacak, tarlaya her iki çalışma, kendi çıkarları için durumu döndü. Ayrıca bu dönemde nadir zafer tadını çıkarın. Dolayısıyla, onlar olayın sonraki sonrasında daha fazla güç elde etmeye başlarız.

    Şeytan bir atımlı mikrodalga radyasyonun bazı çalışanlar tarafından duyulabilir yarattık hizmetçileri vardır, o kriz klan hizmet etmek ve korumak için daha hızlı bir hizmetçisi "olarak Soundwave kaset" gibi kullanmak olacak, ve genellikle bir hizmetçi olarak onu tedavi edilir hatta evcil hayvan. Onlar (fısıltı) ses taşımak, çünkü Soundwave olarak isimlendirmiştir. Bantlar duyduğun tüm sesleri kayıt, bir rol oynadı. O ses (kayıt) tekrarlayın ya da bir ses tonu kullanmak, böylece dolaşıp olabilir. Annenin sesi, ya da size devrilmesine ve onları zorladığını başlangıç ​​yapmak kolay seviyorum birisi gibi. Bu, biz Deccal, gelecekte ortaya çıkabilecek sorunların özü bir kişinin inandığı işlemek için daha yakın olduğuna inanıyoruz.

    Sonuç olarak, görüntü: forum veya tartışma Birçok yanıtları, bu anlaşmanın:
    1 - Genie kadınlar ve erkekler için marka bir şişe olan bir test cihazıdır. Bazıları onun bir melek olduğunu söyledi

    ReplyDelete
  2. Sorular:

    1 - Her zaman / bahsedilen sesler gibi "happy birthday" olarak övdü
    2 - Bir çekim film yuvalarına aptal gibi oyunculuk oynamak
    3 - onlar aile üyelerinden biri (hala hayatta @ ölü) olduğunu söyledi
    4 - Bir masal anne olarak hareket ..

    Ve Gün O birlikte tüm insanlığın bir araya gelecek zaman, O melekler sorar, "? Onlar gerçekten ibadet mi" 61 Onlar cevap verecektir, "Glory Thee olmak: bizim bağlantı Thee ile değil, them.62 ile onlar içinde Aslında, cinler, bize değil tapıyorlardı. Onları çoğu inanıyordu onlara oldu. "63 (O zaman biz :) diyeyim" size ne yardım ne de birbirlerine zarar veremez Bugün. " Ve biz diyelim Zulmedenler için, Şimdi inkar için kullanılan cehennem azabı tadın. "

    ALLAH SWT melek ve cinlerden sorduğunuzda Bu konuşma Kur'an belirtilmiştir. Bu Decepticons iki komutan (melek & cinler) için benzer mi?

    (115) Ve Biz o ateşin velileriyle yok ama melekler kurdunuz. Ve biz Kutsal (Yahudi ve Hıristiyanlar) insanların kesin zaten varabileceği [onların Kitaplar ile aynı fikirdedir bu Kur'an gerçek olduğunu sırayla, sadece kâfirler için bir deneme olarak onların sayısını (19) sabit Taurat (Tevrat) ve Injeel (İncil) yazılmış] ve inananlar (Bu Kur'an gerçeği olduğu gibi) İnanç artabileceğini ve şüphe için terk edilebilir bir sayı (19) ile ilgili olarak Kutsal ve müminlerin insanları ve o kalplerinde bir hastalık (ikiyüzlülük) ve kâfirler söyleyebiliriz olanlara: "Allah bu (merak) örnek niyetinde ne" Böylece Allah açar yoldan Dilediğini ve kılavuzları dilediğine. Ve hiçbiri senin Rabbin ancak He ana biliyorsunuz. Ve bu (cehennem) insanlık için bir (uyarı) hatırlatıcı başka bir şey değildir.
    (Naziat: 115)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ve kim Allah'ın var ne gibi ortaya koyacaktır ", diyor; hiçbir vahiy şey ona geldi ise" Bir vahiy bana geldi ": Ve kim o kim Allah'a karşı yalan uyduran, ya da diyor daha zalim olabilir ortaya çıkardı. " ! Meleklerin ellerini (söyleyerek) ileri germe iken Zalimun (müşriklerin ve zalimlerin), ölüm ıstırapları olduğunda sizi ancak görebiliyordu Ve eğer: Bu gün "ruhlarınız sunun size azap ile karşılığını edilecektir . çünkü gerçeği dışında Allah'a karşı mutlak eskiden ne bozulması Ve saygısızlık ile O'nun Ayat (deliller, delil, ayet, dersler, işaretler, âyetlerini, vb) reddetmek için kullanılır "(Al Cinler: 25)!

      (46) O, kime, kullarının dilediğine (söyleyerek) O'nun Komutanlığı Ruh (vahiy) ile meleklerini gönderir: "İnsanlığın Uyar bu La ilahe illallah Ana (hiçbiri tapılan hakkı vardır ama), bu yüzden korku Me (günah ve kötülükler çekimser). (Al Cinler)

      (53) Yorum (Ey Muhammed صلى الله عليه و سلم):. "Bu çağırın - O'nun dışında - Eğer iddia kime [. Melekler gibi tanrı olmak, 'İsa (İsa),' Uzair (Ezra), ve diğerleri] Onlar Sizden sıkıntı kaldırmak için ve hatta ne de sizden başka bir kişiye geçiş için ne gücü var. " (Al Cinler)

      Bu hasta, bunlar parçalanması kapı (ler) i ya da duvar (ler) gibi sesi olabilir. Ses olarak Kur'an-ı Kerim ortaya konulmaktadır nerede bölüm Al Kehf biridir: 18 ve Al Hadid: 13

      29 Ve de ki: "Gerçek şu ki, sizin Rabbiniz değil." Sonra, dilerse Kim ona iman edelim; ve kim dilerse, onu inkâr edelim. Şüphesiz, Biz Zalimun (müşriklerin ve zalimlerin.), Duvarları (Allah'ın birliğine kâfirler) bunları çevreleyen olacak bir yangın için hazırladık. Ve onlar yardım (kabartma, su) için sorarsanız, onların yüzleri haşlanma edeceğini, kaynar yağ gibi su verilecektir. Berbat içki ve kötü bir Murtafaq (konut, dinlenme yeridir.) Olduğunu!

      Erkekler ve kadınlar - - ikiyüzlüler Günü'nde 13 müminlere diyecekler: "! Bekle bizi bize ışık bir şey alalım" Denilir ki: "Sizin arka dönün Sonra bir ışık aramak!" Yani bir duvar orada bir kapı ile, aralarında koymak olacaktır. O rahmet olacak ve İç dışında azap olacaktır. "

      Ya Görülme Bölüm çok unutmadan.

      Shaaffat olarak Bölüm:

      149 Şimdi onlara sor (Ey Muhammed صلى الله عليه وسلم): "Onlar için Rab ve oğulları için kızları (sadece) var mı"

      Onlar tanıklar iken 150 Yoksa biz melekleri dişi yarattı?

      151 Andolsun, onlar (Kureyş putperestler) söylüyorlar kendi sahtelik gibidir:

      152 "Allah çocuk edindi [yavrular var - melekler) Allah'ın kızları olmak?" Ve sahiden, onlar yalancıdırlar!

      153 O, (sonra) seçilen kızları yerine oğulları var?

      Senin derdin 154 nedir? Sen nasıl karar veriyorsunuz?

      155 o zaman hatırlamıyorum değil mi?

      Eğer düz bir makam için orada 156 Yoksa?

      Eğer doğru iseniz 157 Sonra Kitap getirmek!

      158 Ve O'na ve cinler arasında bir akrabalık icat, ancak cinler onlar (yani hesap adı verilecek) (O'nun önünde) görünmesini gerçekten sahip olduğunu iyi biliyoruz.

      159 Allah Teâlâ şöyle olacak! Onlar O'na atfetmek ne (O ücretsiz)!

      Delete